Apiterapi Ürünleri Farkındalık Semineri – Eczacılar için
Başvuru ve Ön Kayıt Formu

Apiterapi Derneği tarafından eczacılarımıza yönelik iki günlük eğitim semineri düzenlenecektir.

Apiterapi Derneği tarafından, Sağlık Bakanlığı personeli sertifikalı hekimler tarafından uygulanan apiterapi tedavisinde kullanılan apiterapi ürünlerinin niteliği, kalitesi, dikkat edilmesi gereken konular hakkında eczacılarımıza yönelik iki günlük eğitim semineri düzenlenecektir.

Katılımcılara Apiterapi Derneği tarafından katılım belgesi verilecektir.

Seminerin tarihi, hafta sonu olmak kaydıyla başvuru sahiplerinin tercihlerine göre belirlenecektir. Bunun için ön talep alınmaktadır. Seminer için en az 40 başvuru gerekmektedir. Yeterli sayıya ulaşılınca başvuru sahiplerine yer ve zaman bilgileri bildirilecektir.

Bu seminer, eczacılara yöneliktir.

Seminere katılım ücretsizdir.

Apiterapi Ürünleri Farkındalık Semineri için lütfen aşağıdaki ön kayıt formunu doldurunuz.

Apiterapi Ürünleri Farkındalık Semineri Başvuru ve Ön Kayıt Formu
(Eczacılar için)

Eczacılar Semineri Başvuru Formu

Tarih Tercihleriniz (Birden fazla seçim yapabilirsiniz)

• Bu seminer eczacılara yöneliktir.
  • Seminere katılım ücretsizdir.
  • Seminer, katılımcı sayısı 40’a ulaştığında  gerçekleşecektir.
  • Yeterli sayıya ulaşılınca başvuru sahiplerine yer ve zaman bilgileri bildirilecektir.
  • Katılımcılara Apiterapi Derneği tarafından katılım belgesi verilecektir.