Apiterapi Ürünleri Farkındalık Semineri – Arıcılar için
Başvuru ve Ön Kayıt Formu

ARICILARIMIZA YÖNELİK SEMİNER FORMU GÜNCELLEME DUYURUSU

1. Arıcılarımıza yönelik seminer başvuru ve ön kayıt formu güncellenmiştir.
  1. Ayrıca İstanbul dışındaki arıcılarımızdan gelen talepler doğrultusunda seminerin arıcılarımızın bulunduğu ilde yapılabilmesi için “Grup Başvuru Formu” eklenmiştir.

Seminerin, bulunduğunuz ilde düzenlenebilmesi için, “Grup Başvuru Formu“nu bilgisayarınıza indirdikten sonra en az 40 arıcımızın bilgilerini aşağıdaki tabloya yazarak bu formu derneğimizin  iletisim@apiterapidernegi.org e-posta adresine göndermeniz yeterlidir.

Size en kısa sürede seminer tarihi ve yeri hakkında bilgi verilecektir.

İlginiz ve duyarlığınız için teşekkür ederiz.

Grup Başvuru Formu” için tıklayınız.

Saygılarımızla,
Apiterapi Derneği
–  –  –

Apiterapi Derneği tarafından Arıcılarımıza yönelik iki günlük eğitim semineri düzenlenecektir.

Apiterapi Derneği tarafından, Sağlık Bakanlığı personeli sertifikalı hekimler tarafından uygulanan apiterapi tedavisinde kullanılan apiterapi ürünlerinin niteliği, kalitesi, dikkat edilmesi gereken konular hakkında arıcılarımıza ve arı ürünleri üreten bireysel ve kurumsal firmalara yönelik iki günlük eğitim semineri düzenlenecektir.

Katılımcılara Apiterapi Derneği tarafından katılım belgesi verilecektir.

Seminerin tarihi, haftasonu olmak kaydıyla başvuru sahiplerinin tercihlerine göre belirlenecektir. Bunun için ön talep alınmaktadır. Seminer için en az 40 başvuru gerekmektedir. Yeterli sayıya ulaşılınca başvuru sahiplerine yer ve zaman bilgileri bildirilecektir.

Bu seminer, Arıcılara ve Kurumsal Arı Ürünleri Üreticilerine yöneliktir.

Seminere katılım ücretsizdir.

Apiterapi Ürünleri Farkındalık Semineri için lütfen aşağıdaki ön kayıt formunu doldurunuz.

Apiterapi Ürünleri Farkındalık Semineri
Başvuru ve Ön Kayıt Formu
(Arıcılar & Kurumsal Arı Ürünleri Üreticileri için)

Tarih tercihiniz (Birden fazla seçim yapabilirsiniz)

• Bu seminer arıcılara ve kurumsal arı ürünleri üreticilerine yöneliktir.
  • Seminere katılım ücretsizdir.
  • Seminer, katılımcı sayısı 40’a ulaştığında  gerçekleşecektir.
  • Yeterli sayıya ulaşılınca başvuru sahiplerine yer ve zaman bilgileri bildirilecektir.
  • Katılımcılara Apiterapi Derneği tarafından katılım belgesi verilecektir.