6. İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivali
23-25 Aralık 2016, Feshane, Eyüp, İstanbul

İstanbul Bal Üreticileri Birliği’nce her yıl düzenlenen “İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivali”nin altıncısı bu yıl da Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Apiterapi Derneği de festivale sponsor kuruluş olarak katkıda bulundu. Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen festivali, Türkiye’nin birçok bölgesi ve komşu ülkelerden de arıcılar ziyaret etti. İstanbul Uluslararası Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivali’nin ilki, 18-19 Şubat 2012 tarihinde gerçekleşmişti.

Apiterapi Derneği
Sponsor kuruluş