GETAT 2018
1. Uluslararası Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi: GETAT Kongresi
19-22 Nisan 2018, İstanbul, Türkiye

“1. Uluslararası Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi” kısa adıyla ilk “GETAT Kongresi”
19-22 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşti.

T.C. Cumhurbaşkanlığı’nın himayesinde, Onursal Başkanlığı’nı Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin yaptığı ve T.C. Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Sayın Prof. Dr. Eyüp Gümüş’ün kongre başkanlığını yürüttüğü T.C. Sağlık Bakanlığı’nın, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirdiği “1. Uluslararası Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi” (GETAT Kongresi) 19-22 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlendi.

Kongrede Türkiye Apiterapi Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ali Timuçin Atayoğlu apiterapi oturumunda oturum başkanlığı yaptı. Apiterapi oturumuna yurtdışından Macaristan Apiterapi Derneği Başkanı Dr. Janos Kormendy, Romanya Apiterapi Derneği Başkanı Dr. Stefan Stangaciu, ülkemizden de Akdeniz Üniversitesi Öğr. Gör. İbrahim Yavuz ve Hitit Üniversitesi’nden Doç. Dr. Engin Şenel konuşmacı olarak katıldılar.

İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen 1. Uluslararası Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi, yurtiçi ve yurtdışından yaklaşık dörtbin kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

KONGRE BİLGİLERİ
Tarih     : 19-22 Nisan 2018